Energiewijs

Je energiecontract regel je gewoon bij Energiewijs van VoipNed

Bij VoipNed kun je ook terecht voor je energiecontract. Onder de naam Energiewijs Nederland bieden wij de producten van Nieuwestroom aan. Wij vinden dat je energiekosten transparant moeten zijn, zonder verborgen kosten. Samen met NieuweStroom veranderen wij het systeem. Net zoals bij de telefonie, simpele voorwaarden en geen langlopende overeenkomsten. 

NieuweStroom belooft in deze oververhitte en ondoorzichtige markt altijd op de goedkoopste manier energie in te kopen. Ook draagt NieuweStroom bij om je tot duurzaamheid in staat te stellen. Om dit waar te maken blijft NieuweStroom scherp op kansen in de markt, ze zijn vindingrijk en luisteren wel naar hun klanten. NieuweStroom is een transparante partner, maar bovenal betrouwbaar en flexibel.

Door de werkwijze van NieuweStroom wordt er een bijdrage aan geleverd aan kostenefficiënte, transparante en duurzame energiemarkt. NieuweStroom doet dit door de werkelijke prijs aan te rekenen op het tijdstip dat energie verbruikt of geleverd wordt, volledig transparant inzicht te geven in de kostenopbouw van de energierekening, klanten in staat te stellen met hun verbruiksgedrag de eigen energiekosten te optimaliseren en de markt daarmee te dwingen tot verduurzaming.

NieuweStroom rekent de klant de prijs aan die energie op dat verbruiksmoment op de handelsbeurs kost plus een geringe marge. De handelsbeursprijs wordt dagelijks openbaar gepubliceerd en is daarom verifieerbaar door de klant. Hierdoor is er een volledige transparantie.

Bij Energiewijs kun je in Nederland terecht voor zowel zakelijke als consumentenaansluitingen. Heb je een onderneming in België, ook dan kun je terecht bij Energiewijs om een transparante en eerlijke deal te sluiten.