VoipNed Hardware
Bij VoipNed heb je keuze uit een compleet aanbod VoIP-toestellen. Zo leveren wij DECT-toestellen en (video) vergadertelefoons van de merken Cisco, Gigaset, Grandstream, Yealink, Linksys en Plantronics.

Plug-and-play
VoipNed levert de toestellen direct en geprovisioneerd en volledig geconfigureerd naar jouw wensen. Nadat wij het toestel hebben afgeleverd hoef je het alleen nog maar aan te sluiten. Het toestel zal zich vervolgens aanmelden op het netwerk en staan de belplannen, tijdsrouteringen, keuzemenu’s of andere opties ingesteld. Je kunt direct bellen en gebeld worden.

Headset
Naast toestellen levert VoipNed ook draadloze headsets van de merken Sysco, Jabra en Plantronics. Headsets kun je aansluiten op onze toestellen en Webphone. Wij adviseren je graag over de juiste headset.

ATA’s
VoipNed levert ook ATA’s, ATA staat voor Analogue Terminal Adapter en kan gebruikt worden om bijvoorbeeld een fax aan te sluiten op een VoIP netwerk. Het is ook mogelijk om een analoge telefoon aan te sluiten op een ATA. Voor het verzenden en ontvangen van faxen is het makkelijker om gebruik te maken van de fax-2-email optie.

Netwerk
Wij leveren ook switches, een switch kun je zien als een kruispunt in het datanetwerk. De switch ontvangt gegevens (data) van een bijvoorbeeld een toestel in je netwerk en stuurt deze door naar andere apparaten waar de verzonden data voor bedoeld zijn.

Accessoires
Naast hardware kun je bij VoipNed ook je accessoires bestellen zoals transformators, kabels en uitbreidingsmodules voor je toestel.

Huren
Bij VoipNed is het mogelijk VoIP-toestellen te huren of in termijnen te betalen, vraag je adviseur om de voorwaarden.

WordPress Image Gallery Plugin