Wij zijn VoipNed

VoipNed is een Rotterdams bedrijf en wij zorgen voor de beste telecomoplossing. Dit doen wij door te werken met de beste partners en producten. Daarnaast blijven ons door ontwikkelen, om de beste service en kwaliteit te bieden.

De telecomwereld is een veranderende wereld, ooit begonnen met een analoge lijn en nu bellen we inmiddels via internet. We hebben haast allemaal een privé en zakelijk nummer en ook nog een mobiel nummer. Daarnaast zijn er allerlei manieren om contact te hebben met elkaar, zo hebben we email, chat en videobellen. Ook zijn er allerlei oplossingen om je klant te leren kennen en te voorzien van informatie. Wij hebben het allemaal, bij VoipNed ben je welkom.

Om je te ontzorgen hebben wij alle producten, zoals bijvoorbeeld sim-only abonnementen, vaste nummers met veel extra mogelijkheden, internet en hardware. Daarnaast bieden wij een gebruiksvriendelijke klantomgeving, in deze omgeving kun jij bepalen hoe en of je bereikbaar bent. Wij vinden klantbeleving en service het allerbelangrijkste en hebben geen ingewikkelde regeltjes, zo is het zelfs mogelijk om per maand op te zeggen als je niet tevreden bent met je telefoonabonnement. Wil je je langer binden aan ons, dan belonen wij je met scherpe kortingen. VoipNed maakt gebruik van het beste mobiele netwerk van Nederland.

Samen zijn wij VoipNed!

Wij zijn voipned